Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

AMPULLEN

Meer energie, meer vocht of meer glow – deze nieuwe werkstofconcentraten zorgen zeker voor het perfecte festivalgevoel! Dankzij de gelimiteerde ampullenkuur kan de huid zich ook tijdens het festivalseizoen herstellen en ontspannen stralen.

De Chill out editie met de gelimiteerde Hemp & Peace ampul is de highlight van de festivaleditie. Door de unieke combinatie van hennepzaadolie, aloë vera, cactus en panthenol kan de gestreste huid hersteld aan het festival beginnen.

Shop ze in de winkel of online! Actie: Bij aankoop van alle 6 weken ampullen ontvang je de “Chill Out” GRATIS!!

SKINOVAGE

Heeft u onze nieuwe BABOR Skinovage lijn al gespot? Met de nieuwe SKINOVAGE hoofdwerkstof, die gebaseerd is op baanbrekende inzichten van de jonge onderzoeksrichting epigenetica, wordt elk huidtype professioneel en individueel met alles verzorgd wat voor een gezond huidbeeld en een frisse huidteint nodig is. Want we hebben ontdekt: GENEN BEPALEN NIET ALLES! Het in alle nieuwe producten gebruikte epigenetisch technologisch power-peptide zorgt ervoor dat de huidcellen langer jeugdig en actief blijven – en sterke cellen maken de huid mooier!

Tip: Refreshing Eye Pads – Hydraterende eyepads voor een frisse en gladde huid rond de ogen !!

KAARTVERKOOP BEAUTY EVENT 2018

Vanaf vandaag kunt u uw toegangskaarten bestellen voor het event wat u niet mag missen! Hiermee heeft u toegang tot het Beauty Event, inclusief een welkomstdrankje en hapjes. En u kunt u alvast opgeven voor heerlijke behandelingen en workshops! Op onze website leest u alle informatie!

Let op: de eerste 50 kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts 10 euro! www.mirabellebeautyevent.nl

BELANGRIJKE DATA

Mediskincare: onze huidtherapeute komt weer langs voor haar laserspreekuur op dinsdag 1 mei + dinsdag 5 juni