Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

GRAND CRU

Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor een bijzonder veeleisende huid. Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis

De kuur bestaat uit 7 ampullen en 3 stappen:

Stap 1: GRAND CRU The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect Stap 2: GRAND CRU The White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur Stap 3: GRAND CRU The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering

Geniet nu van de heerlijke Grand Cru behandeling!

De op rozen extracten (van de damascusroos, witte alba roos en de baccara roos) geïnspireerde behandeling zorgt voor totale ontspanning en een ultimate anti-aging effect!

Grand Cru behandeling + Grand Cru ampullen voor thuis t.w.v. 49,90 euro + een prachtige ROOS van de FLOWER FACTORY

Normaal €158,- nu voor maar €129,-

Komt u deze unieke combinatie ervaren?

Bestel hem direct in onze webshop of maak een afspraak

MEET DOKTER ROBERT

We zijn heel trots op onze nieuwe samenwerking met dokter Robert!

Dokter Robert van Ronova Aesthetics weet hoe belangrijk het uiterlijk voor mensen is. Tijdens een consult bij dokter Robert worden uw wensen en verwachtingen besproken. Op basis van dit kennismakingsgesprek wordt er een ‘custom-care plan’ opgesteld. Uw huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan. Dokter Robert staat bekend om zijn zorgvuldige veilige manier van werken, natuurlijke resultaten en transparante en open voorlichting.

Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irregulaire huid, de liquid facelift of een lipvergroting bent u bij dokter Robert van Ronova Aesthetics in ervaren en professionele handen.

Maak gerust eens een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult of neem contact op indien u nog aanvullende vragen heeft!

Dokter Robert is er op de volgende data:

zaterdag 22 september

woensdagavond 3 oktober

zaterdag 20 oktober

woensdagavond 31 oktober

LAVIESAGE SCANDAG

Op donderdag 22 september organiseren we weer een LAVIESAGE Scan dag! Wilt u ook weten hoe u de huid van binnenuit kunt verbeteren en ondersteunen? Of bent u benieuwd wat uw voedingssupplementen tot nu toen voor u hebben gedaan of kunnen doen? Bent u geïnteresseerd in gezonde voeding? Boek dan een gratis en vrijblijvend een plekje op deze dag. Jolanda Verkleij, specialist van Laviesage, maakt een scan van de bovenarm en ziet zo een doorsnede van uw huid. Via deze scan en uw eigen verhaal, ontstaat er een advies op maat. Ook ontvangt u veel informatie en tips! Kortom, altijd interessant!

Donderdag 22 september van 14:00 uur – 19:00 uur

Schrijf u direct in

BELANGRIJKE DATA

Mediskincare Huidtherapie: laserspreekuur Op dinsdag 18 september Van 11:00 tot 19:00 uur

Laviesage scandag Op donderdag 20 september Van 13:30 tot 19:00 uur

Dokter Robert Op zaterdag 22 september Vanaf 09:00 uur