Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

VOORJAARSAMPULLEN GO WILD

They are back! Maar dan in een geweldige panterprint look! Stel nu uw eigen kuur samen. Bestel ze op de webshop!

BABOR Voedingssuppletie

Nieuw van BABOR! 6 supplementen gericht op de huid. O.a. de CELL LIFT PLUS. Deze bevat een hoge concentratie aan collageen en hyaluronzuur. Collageenvorming wordt ondersteund, bijgedragen aan huidstructuren en zorgt voor een gezond huidbeeld. Vanaf 39,-

VOLG ONZE REIS

Via social media heeft u vast het één en ander voorbij zien komen. Vanaf maart zijn wij officieel een BABOR INSTITUTE! Onze naam veranderd dan ook naar BABOR INSTITUTE MIRABELLE. ♡

Dat betekent dat we stoppen met QMS. We merken dat de producten, na de vernieuwde verpakkingen, toch anders aanvoelen en ruiken. Terwijl er gecommuniceerd wordt dat er geen aanpassingen zijn gedaan aan de producten. Ook is de uitvinder en het hart van QMS, Dr. Schulte, gestopt. De ontwikkelingen en productie liggen nu in de handen van een ander bedrijf. O.a. om deze redenen staan wij niet meer 100% achter het merk. We hebben nog een aantal QMS producten op voorraad staan. Deze zijn in de sale met 30% korting. OP=OP! Natuurlijk staan wij voor u klaar om u een passend advies te geven zodat u eventueel kunt overstappen op BABOR.

Ook hebben we net een verbouwing achter de rug. We zijn nog niet helemaal klaar maar er is een hoop gebeurd! We hebben nu heerlijke privé kamers, voor totale ontspanning!

Volg ons op social media om onze verdere reis te volgen!

Summer bodies are made in winter

Het antwoord tegen cellulite, slappe huid en vetophopingen? LPG Endermologie! De mechanische bindweefselmassage zonder de cel kapot te hoeven maken. Een relaxende behandeling helemaal afgestemd op uw lichaam.

Actie!! Nu een extra gratis behandeling bij het starten van een kuur! Kuur 20 of 40 minuten 10 + 2 gratis!! Boek een vrijblijvend en gratis intake met proefbehandeling!