Cosmetic Arts

laraOnze cosmetisch arts is Lara Cajko, arts en psycholoog die gespecialiseerd in antirimpel behandelingen met Botox® en injectables voor een natuurlijk resultaat onder verantwoorde omstandigheden:
• Verzachten van de fronslijntjes in het gezicht
• Het herstellen van volumeverlies van bijvoorbeeld de lippen
• Behandeling tegen overmatig zweten

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos consult worden uw wensen en de mogelijkheden van de behandelingen besproken met een behandelplan dat bij uw wensen aansluit.

WAAR KUNT U OP REKENEN?
Een natuurlijk en evenwichtig resultaat met gebruik van vooraanstaande biologisch afbreekbare producten zoals Botox®, Restylane® en Juvederm®. U kunt rekenen op persoonlijk advies en deskundige behandeling in een vertrouwelijke sfeer bij mirabelle beauty center.

ANTIRIMPEL BEHANDELINGEN MET BOTOX® EN FILLERS
Minimaal ingrijpende antirimpel behandelingen met gebruik van vooraanstaande, volledig biologisch afbreekbare producten vinden plaats bij Allure. Uiteraard met de grootste zorgvuldigheid en discretie. U kunt hierbij denken aan Botox® behandelingen of aan het verzachten van diepere rimpels met gebruik van een filler zoals Restylane® en Juvederm®. Beide zijn te vatten onder de noemer “injectables”.

Veel voorkomende behandelingen:
• Verzachten van de fronslijntjes in het gezicht
• Het herstellen van volumeverlies van bijvoorbeeld de lippen
• Behandeling tegen overmatig zweten

We vinden het belangrijk dat een natuurlijk resultaat verkregen wordt waar u tevreden mee bent. Daarom wordt tijdens een kosteloos consult uw wensen en de realistische mogelijkheden van een behandeling besproken. Op elke behandeling volgt een na-controle.

Voor iedere klant wordt een behandeling op maat gemaakt. Er zijn geen standaard behandelingen aangezien iedere gezicht en ieder huidtype weer anders is. De onderstaande tarieven gelden voor het overgrote gedeelte van de behandelingen.

Botox® behandeling € 200,-
Filler behandeling € 350,-

Lara Cajko komt altijd op afspraak. Voor een afspraak te maken kunt u ons bellen of e-mailen.
Meer informatie over Lara Cajko? Neem een kijkje op haar website: www.allureclinic.eu

VOOR:

voor

NA:

na-300x132

 

 

 

 

Maak een afspraak