Ontharen

Bij Mirabelle Beauty Center bieden wij verschillende ontharingsmethodes.
Ontharen met hars (harsen/waxen). Met deze methode worden de ongewenste haren uit de huid getrokken. Doordat de haar geheel (met wortel en al) wordt verwijdert, blijven de haren 3 tot 8 weken weg. Vaak worden deze haren met meerdere keren harsen dunner en minder. Bij de gevoeligere delen op het lichaam (bijv. bikinilijn, oksels) of gezicht gebruiken wij de originele, meest huidvriendelijke groene azuleenhars uit Zwitserland. Onder deze hars wordt de blauwe azuleenolie aangebracht. Deze olie zorgt voor bescherming van de huid met het verwijderen van de hars tegen het meetrekken van de huid. Het is een zeer hygiënische methode doordat de olie ook het ontstaan van puntbloedinkjes voorkomt De olie dringt in het haarzakje waardoor het haartje gemakkelijker uit de follikel glijdt. Zodoende is de ontharing minder pijnlijk. Dit is de enige azuleenhars waarbij de blauwe azuleenolie als voorbehandeling kan worden gebruikt. En wordt vaak prettiger ervaren als anders harssoorten.

Duurzaam ontharen kan d.m.v. elektrisch ontharen (Blend).  Dat gebeurt haartje voor haartje met een heel dun naaldje. De haarkiem wordt blijvend uitgeschakeld.

Met flitslicht-ontharen (IPL) wordt een groter deel van het gebied met ongewenste haren in één keer behandeld. Dit is heel geschikt voor bijv. bikinilijn, benen of oksels. Grijze, rode of hoogblonde haartjes kunnen met deze methode niet blijvend worden verwijderd. Ze bevatten te weinig pigment om de flits te geleiden.

Mirabelle Beauty Center is een geregistreerd ontharingsinstituut.U komt dus in aanmerking voor de vergoedingen die bij uw ziektekostenverzekeraar gelden. U kunt altijd een afspraak maken om samen te kijken wat voor u de beste oplossing is!

Prijslijst Maak een afspraak