Huidlaser-specialiste

mediskincareHeeft u ook last van huidproblemen?

Heeft u ook last van dermatologische huidproblemen, zoals: acne, couperose, littekens, pigmentvlekken, wratten en wijnvlekken?
MediSkinCare is een gerenommeerd bedrijf welke is gespecialiseerd in het verhelpen, verzachten en verbeteren van de huid en huidaandoeningen met lasertherapie. Veel huidproblemen zijn goed behandelbaar met lasertherapie, maar vereisen een zorgvuldige en persoonlijke behandeling, uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten om optimaal resultaat te verkrijgen.

Aandacht, kwaliteit en zorg
MediSkinCare besteedt veel aandacht aan persoonlijke intake en het maken van een passend plan voor behandelingen. Al onze behandelaars zijn HBO gediplomeerd en zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Samen met onze hoogwaardige laserapparatuur leveren wij kwaliteit en de zorg die nodig is om het beste resultaat te behalen.

Met dank aan onze goede kennis, onze focus op kwaliteit en de positieve ervaringen van klanten, zijn wij momenteel werkzaam in 7 ziekenhuizen door heel Nederland. Daarnaast behandeld MediSkinCare in meer dan 50 locaties door heel Nederland. Ook bij Mirabelle Beauty Center.

Bij veel zorgverzekeraars wordt een behandeling bij MediSkinCare door een (aanvullende) zorgverzekering vergoed. Daarnaast streeft MediSkinCare ernaar om huidbehandeling voor iedereen toegankelijk te maken en is daarom ook zeer scherp geprijsd.

Voor meer informatie over MediSkinCare: www.mediskincare.nl

Prijslijst Maak een afspraak