Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

BABOR SPOT REDUCER

Yes! Het mag weer. Stoort u zich ook zo aan die niet sierende pigmentvlek in het gezicht, of op het lichaam? Doe dan een behandeling met de Spot Reducer.

De BABOR Spot Reducer bevriest met behulp van CO2 gas binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 °C. De extreme kou laat het water in de cellen en celtussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zodoende los van de celverbinding, droogt in, wordt naar boven gebracht en valt na 10-14 dagen af.

Bij de controle afspraak (na 3 weken) controleren we of de behandelde vlek weg is of nogmaals behandeld moet worden.

€ 40,- euro In oktober 10% korting!
HERFST.. TIJD VOOR MICRODERMABRASIE

Heeft uw huid ook een boost nodig na de vakantie periode? Start dan nu met de DOCTOR BABOR power-peeling met Microdermabrasie.

Bij de Microdermabrasie halen de fijnste, steriele microkristallen verhoorningen en afgestorven huidschilfertjes weg. Een speciaal apparaat blaast deze microkristallen op de huid en zuigt hen via een vacuüm direct weer op. Het effect: de intensieve peeling onthult niet alleen een zachte, nieuwe huid, maar maakt het voor de huid makkelijker cosmetische werkstoffen op te nemen. Door de peeling krijgt de huid het signaal voor de celvernieuwing.

De behandeling kan eenmalig worden gedaan of in kuurverband. Uw huidspecialist kan u adviseren! Kijk voor meer informatie.

Aanbieding:

Microdermabrasie 1x inclusief Microdermabrasie set = € 149,-  nu € 134,-

Microdermabrasie kuur 6x inclusief Microdermabrasie set = € 580,- nu € 530,- (set ontvangt u gratis)

BELANGRIJKE DATA

TANDEN BLEKEN Zaterdag 28 oktober vanaf 10 uur.

Nu tandenbleek vriendinnen actie: meem je vriendin, partner etc. mee en ontvang samen 20% korting!

MEDISKINCARE (huid/laser therapeute) Dinsdag 17 oktober 15.00 uur -20.00 uur

LAVIESAGE SCANDAG Donderdag 16 november 14.00 uur -19.00 uur

SALON ACTIES

* MICRODERMABRASIE SET nu voor € 50,- Ideaal voor na uw Microdermabrasie behandeling of tijdens uw kuur! Inhoud: 10+10 AHA Peeling Gel, ECM Repair Serum & Protecting Balm SPF 50.

* SELFIE Nieuwe tanning producten nu verkrijgbaar! Selfie Night Tan Sunless Lotion (23,95) Selfie Tan’n Go Instant Body Bronzer (€24,95) Bestel op de webshop

* BODY SPA Babor heeft de gehele body spa lijn vernieuwd! Inclusief nieuwe producten en geuren! Komt u ze uitproberen? Dat betekent ook stapelkorting voor de “oude” Body Spa lijn

1 product is 10% korting 2 producten is 20% korting meer dan 3 producten is 30% korting

* Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Hier posten wij allerlei nieuwtjes, voor en na foto’s en leuke winacties!

NIEUWE MEDEWERKER

Al enige tijd is Kayleigh een bekend gezicht binnen ons team. Doordat zij bij haar andere baan fulltime kan gaan werken gaat ze ons helaas verlaten. Maar we wensen haar ontzettend veel plezier met haar nieuwe baan!

Om haar te vervangen hebben we gelukkig een oude bekende in kunnen schakelen. Vanaf vandaag mogen we Anchela verwelkomen. Anchela is ooit als stagiaire bij ons gestart en heeft ook meerdere keren bij ons gewerkt. Nu wordt zij een vast lid van ons team! Anchela is er elke dinsdag van 15:00 uur tot 22:00 uur.