Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

Zonbescherming + verzorgingsset GRATIS*

Geniet van de vrije dagen in de zon en bescherm uw huid met de Anti-Aging Sun Care producten van BABOR. Van top tot teen verzorgd met bijvoorbeeld de Sun Cream SPF 30 voor het gezicht, de Sun Lotion SPF 30 voor het lichaam en de After Sun Repair Lotion.

*(bij aankoop van 3 BABOR ANTI-AGING SUN CARE producten ontvangt u naar wens en beschikbaarheid – een BABOR SPA set t.w.v. 19,50 gratis)

NIEUW - Limited Edition SKINOVAGE PX Cellulose Masks

De nieuwe SKINOVAGE PX Sheet Masks van biocellulose hydrateren en verfrissen de huid op intensieve wijze.

Door hun extreem fijne, innovatieve vezelstructuur bezit de cellulose een indrukwekkend waterbindend vermogen. Het elastische, scheurvrije masker gaat als een tweede huid perfect in elke verdieping van het huidreliëf liggen.

Ontdek de beauty-helpers van SKINOVAGE PX voor het gezicht of doelgericht voor het gevoelige ooggebied. € 19,90 per 3 stuks verpakt.

BELANGRIJKE DATA

Huidtherapeute: Mediskincare zaterdag 17 juni 09.00-13.00 uur

Laviesage scandag dinsdag 20 juni 13.30 – 19.00 uur

BABOR Silicone Cleansing Brush

Deze reinigingsborstel met flexibele siliconen kop biedt een geïntensiveerde reiniging en activerende massage ineen. De afgeronde, verschillend gevormde siliconen noppen verwijderen vervuilingen, talg, make-upresten met 12.000 kleine microvibraties per minuut en reinigen elk gezichtsdeel, ook de neus. De huid wordt gereinigd en voorbereid op de volgende verzorging. Voor een stralend mooie teint.

39,50  –  Nu in tijdelijke verpakking; Cleansing Foam, Rose Toning Essence + Silicone Cleansing Brush voor 60,-!! (waarde van 85,50)